0

Aprilsol, tacos och lasange

Såg att Heta Köket skulle stå på Vaksalatorg under lördagen och jag bestämde mig för att promenera dit. Jag har följt dom en tid på Facebook men aldrig provat maten. Köpte deras tacotallrik med Al Pastor (starkt kött). Det var super gott verkligen! Allt passade så bra ihop och det jag gillade bäst var de tunna och mjuka ananasskivorna som gav det hela lite sötma mot det starka.

Heta Kökets Instagram & Facebook

 

Innan jag åkte hem så köpte jag på mig lite ingredienser för lasange (en av mina favvo rätter ever). Jag älskar att laga mat och jag kollar väääldigt mycket på matlagningskanaler och program på YouTube och Netflix. Så ville nu testa göra en lite mer ”fancy” lasange med parmigiano, korv- och kalvkött. Det blev riktigt bra! Jag fixade köttfärsen på lördagskvällen (den fick puttra i några timmar och vila över natten) och gjorde bechamelsåsen och satte ihop lasangen idag! Jag provade filma hela processen med nya kameran. Dock så har jag inte hittat något bra alternativ på program att redigera videos med så den får vänta tills jag klurat ut hur jag ska göra.

Lasangen blev lite vattnig.. men god!

Hittade också en fin rostig bult av något slag som fick följa med hem.

En bra dag.