Om mig

Jag heter Johanna men jag kallar mig själv (och blir kallad) Pärla oftast.
Har haft smeknamnet Pärla i ett antal år och bestämde mig 2017 att jag skulle lägga till det som ett riktigt namn. Jag är född och uppväxt i Uppsala. Absolut älskar staden, mysigaste som finns! Det må vara en studentstad men jag själv har aldrig pluggat något efter gymnasiet.

Jag skulle nog kalla mig färgglad och udda, jag har haft regnbågens alla färger och nyanser i håret, jag älskar färgen svart (även haft den som hårfärg), hela min garderob är svart/grå eller militärgrön. Jag eldar rökelser som en tok, bästa som finns är ett hem som luktar rökelse tycker jag ♡.

Intresset för webbdesign började i gymnasiet och sen jag tog studenten 2010 har jag fortsatt lära mig själv samt jobbat inom yrket. Fick upp ögonen för WordPress runt 2012 och jobbar nu som grafiker på en Webbyrå i Enköping. Jag har skapat och deisgnat både denna blogg och min andra hemsida själv.

Jag har stor passion för färg och form och målar, ritar, skapar med lera samt syr väldigt ofta. Alltid är det något nytt material jag vill prova att jobba med! Jag har ett helt förråd fyllt av olika tyger och mina andra hobbymaterial, lim, vertyg, tråd, penslar, pennor, akrylfärg, lera, you name it!

Allt mitt hantverk och målningar jag gör (mycket digitalt har det blivit senaste tiden) finns att se på min Instagram smallblacksticky eller min facebooksida Blackstickycrafts. Jag har även en egen hemsida med fler länkar här. Där kan man också se event jag ska på och om jag ska sälja mitt hantverk på eventen. Det är sällan som jag kan hålla mig från att ta med mig en bunt hantverk och sälja när jag ska iväg på event! Jag brukar ofta hamna på Närcon och även Comic Con, men jag cosplayar sällan utan klär upp mig i mina egna kreationer.